WAAROM GAAT MIJN ACER LAPTOP NIET AAN?

Computers zijn nodig voor het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden. Maar als ze niet meer goed of zelfs maar niet goed presteren, kan dit een enorm probleem zijn. Het weerhoudt u ervan uw kantoorwerk voort te zetten dat uw reputatie zou kunnen schaden. Dit probleem komt vaak voor bij Acer-laptops en daarom heeft onze Acer klantenservice enkele eenvoudige oplossingen bedacht om u hiermee te helpen. Ze zijn heel gemakkelijk te volgen en zullen uw problemen zeker in een mum van tijd oplossen, zodat u zonder zorgen uw werk kunt blijven doen.

Als uw Acer-laptop niet wordt ingeschakeld en u deze onmiddellijk moet laten werken, kunt u contact opnemen met onze professionals bij de technische dienst van Acer. U kunt ook zelf enkele stappen voor probleemoplossing uitproberen. Blijf dus naar beneden scrollen om de volledige lijst met eenvoudige oplossingen te bekijken.

  1. BATTERIJDETECTIE
Zorg ervoor dat de batterij van uw Acer-laptop correct op zijn plaats is bevestigd. Voor het geval dat niet het geval is, volgt u de richtlijnen om het correct te installeren. Als dit het probleem niet oplost, controleer dan nogmaals op verbogen pinnen waar de batterij is geplaatst. Als het probleem zich echter voordoet vanwege de interne verbindingen van de laptop, moet u op zoek gaan naar een nieuwe laptop.
  1. LEEGLOPENDE BATTERIJ
Als de batterij van uw apparaat leeg is, gaat deze uiteraard niet aan. Dus steek de stekker in het stopcontact en wacht een paar seconden om er zeker van te zijn dat de stroom loopt, en schakel dan het apparaat in. U kunt ook controleren of de batterij een lading vasthoudt door de stekker na 20 minuten uit het stopcontact te halen en het apparaat later opnieuw op te starten. Als het correct herstart, betekent dit dat de batterij een lading vasthoudt. Maar als dit niet het geval is, is dit een indicatie dat u voor vervanging moet gaan.

U kunt contact opnemen met onze technische dienst van Acer als u merkt dat de batterij van uw laptop de lading niet vasthoudt. Onze professionals zullen u terecht tot het einde begeleiden.
  1. GEEN INDICATIELAMPJE
Als het indicatielampje van uw laptop niet werkt, haalt u de batterij eruit en houdt u de aan / uit-knop ongeveer 20 seconden ingedrukt. Plaats nu de batterij terug op zijn plaats en steek de stekker in het stopcontact. U ziet een oranje licht gloeien. Zet de laptop weer aan als het lampje blauw wordt.

Als ook deze oplossing niet werkt, betekent dit dat u een nieuw moederbord moet aanschaffen.

Een van deze oplossingen zal de fout zeker oplossen. Voor het geval geen van hen slaagt, kunt u altijd en overal contact opnemen met onze Acer klantenservice via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning.

Onze professionals begeleiden u bij elke stap totdat het probleem volledig is opgelost.

Comments

Popular posts from this blog

WAT TE DOEN WANNEER ACER LAPTOP DE FOUT 'GEEN OPSTARTAPPARAAT GEVONDEN' WEERGEEFT?

WAAROM WORDT MIJN ACER LAPTOP NIET OPGELADEN?